FROZEN

Bara några timmar kvar av 2010 nu, eller sex faktiskt! Får helt enkelt ta och välkomna det nya året på bästa sätt! Elin är här och snart kommer det fler..fint i alla fall! Dagen har bara varit kall och lång, snö är nog inte min grej.
Några bilder från dagen!

Writing moments on the wall with different colors.

I keep your picture by my bed for when im feeling sad, but i dont know why i would be.

Cause I know you could have done more. You're so naive.

Godmorgon kidz! Vakna än? Jag vaknade tidigt imorse, klockan var nog halv åtta. Pappa skulle nämligen hämta mig hemma hos elin, för snart beger vi oss mot aljungen med familjen Åstrand, wunderbart! Jag tänkte visa er vad har köpt på rean, så jag gör det nu!
Ph 1: Svart tröja, gina 100:-
Ph 2: Mörkblå T-shirt med fjädrar, gina 99:-
Ph 3: Röd/Vit randig tröja, Esprit 140:-
Ph 4: Svarta haremsbyxor, Cubus 149:-

LÄSARFRÅGA

Q - Kan du inte lägga ut en bild på tröjan?
A - Jovisst kan jag göra det, kommer upp imorgon!

"när det blåser på månen"

Ligger i elins säng, vi ska snart äta. Sen ska vi göra något vettigt, haha! Vi var inne i stan en sväng innan, hann fika och köpa en tröja innan det blev så kallt så att vi åkte hem.

Man måste dö några gånger, innan man kan leva

Sitter hemma hos elin för tillfället, vi har duschat och så, nu ska vi bara fixa håret osv, sen bär det av mot stan, troligen. Jag sover nog här inatt igen, gosigt! Gårkvällen blev toppen btw. Elin på bild!

Låt honom inte ta din kärlek ifrån dig.

Why is it that whenever someone asks us "What's wrong?", we reply with "nothing" but inside were all longing to be herd, inside we think that no one cares, inside we want someone to hug us and say it's going to be ok. When on the outside someone is there, ready to listen, on the outside someone is caring for you, on the outside someone want's to hug you and tell you it will all be ok.

För en lång lång tid

Ändrade planer, jag åker om någon timme hem till Elin istället, och jag tillbringar natten där, awesome! Jag tar med mig kameran också, puss! Fina lillasyster på bild.

CIAO

Godmorgon! Har knappt hunnit vakna än så länge, känner mig helt slut i kroppen. Idag blir nog en lugn dag, är väl okej ibland. Hade tänkt börja kolla lite på true blood. Hör av mig mer senare, hej så länge! Bilden tog jag för någon dag sen.

CRYSTALISED

godnatt

I never knew i loved him

Vidare till fotbollen då, Vi spelade vår första match klockan 12.24 mot Nättraby, vi förlorade den med 2-3. Andra spelade vi mot KFF och vann med 1-0. Tredje mot FTT och vann med 4-1. Sista gruppspels-matchen vann vi med 1-0 mot Kristianopel. Detta superfina spel gjorde att vi vann gruppspelet, ni är bäst girls! Vi gick vidare till kvartsfinal men förlorade den på golden goal. Sorligt, men thats life.
Mitt fina lag, ni är superbra.

Jag var slut när du hitta mig, i GBGregn

Jag har inte kunnat uppdatera pga att jag har varit på tjejkväll, sen har jag spelat fotboll också! Tänker berätta lite mer om det i nästa inlägg! Här kommer lite bilder från tjejkvällen.
Julia - Felicia - Elvira
Elvira - Julia - Alva - Alva - Kim
Felicia
Kim
Felicia - Kim
Julia - Alva - Elvira - Alva
Felicia - Julia - Alva
Kim - Alva
Elvira - Alva - Julia
Alva - Julia
Elvira - Alva - Julia - Felicia - Alva
Alva  - Elvira - Kim

Didn't we almost have it all?

TIMO

som en skugga ur mina drömmar

Godmorgon! det blir ett kort inlägg nu, eftersom att jag måste göra iordning mig. Jag ska nämligen ta en runda på stan med min vän Julia! Ikväll åker vi vidare till Jämjö för att tillbringa kvällen med några andra fina tjejer! Imorgon smäller det. Självklart tar jag med mig kameran, puss!

den tar slut från kyss till kyss..

"Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent för att älska dig.
Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng, lyssna till samma regn"

"allting kommer bli bra tillslut"

New soul - Yael Naim

Jag går runt ditt kvater, fjärde gånen denna kvällen, men vem räknar det?

Mormor hade mycket fina prydnader hemma hos sig!
Testar spegel-bilder.
Fint!
Tomten hälsade på!
Vi tog på oss myskläder lite senare.
Efter ett tag var det bara några paketer kvar.
Ett mycket fint julfirande, puss!

You were looking back on your days

Förlåt mig! Jag har inte kunnat blogga, eftersom vi har firat jul igen. Jag tog många fina bilder som jag tänker lägga ut alldeles strax, tänkte berätta lite om dagen först. Jag vaknade halv sju imorse pga att jag skulle börja jobba klockan 8. Det har vart grymt hektiskt hela dagen, folk var som galna, haha. Jag slutade vid fyra-snåret, därefter promenerade jag ner till Östersjöhallen och tittade lite på fotboll! Åkte sedan med mamma och pappa hem. Snart ska jag titta på harry potter, underbart!

My heart is beating like a jungledrum.


And I never was smart with love, But I'm gonna love you like I've never been hurt before .

Åh så underbart, jag fick min systemkamera till slut. KÄRLEK. Framöver kommer ni få se extremt mycket fina bilder, lovar! Jag fick också: kläder, smycken, kimono, DVDbox - True blood, Bok - Egoboost av Isabella Löwengrip, En kärleksskylt, en chokladfontän, Underkläder, Presentkort och Parfym! Och ännu bättre är att vi ska fira jul en gång till, imorgon. Hihi fy17 vad fint! Resten av kvällen kommer jag spendera med min kamera.
Tre bilder jag tagit ikväll:


Rocking around the christmastree

Jag vill bara önska alla mina söta läsare en riktigt fin jul! Jag skriver mer senare, för nu ska vi äta hemma hos farmor och farfar. PUSS

I should have turned around, i should have looked again.


Dag 23 - Något som känns bättre

Något som känns bättre, jag tar det som om att jag ska skriva om bra saker, som gör mig glad!
Jag blir glad av komplimanger, men vem blir inte?
Av att umgås med folk jag tycker om!
Av musik, DENNA MUSIKEN.
När folk man inte pratat med på länge hör av sig.
Jag är extra glad på sommaren för då är allt som bäst.
Min familj gör mig lycklig!
Jag blir glad av att spela sims, haha!
Håkan Hellström gör mig superglad.
Jag blir glad av kärlek.
Jag blir glad av att få skriva.

Im playing for an audience of one.

Känner nu att jag verkligen inte vill bli vuxen, fick bara den känslan. Imorgon är det julafton, känns dock inte så. Jag ska nog försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt ikväll så att det blir julafton fortare. Sen sov jag ca 3 timmar inatt också. Dagen har varit bra, lite kall och så men fin ändå.

BOOM BOOM POW

''Livrädd med stil'' - finaste playlisten på spotify.

''My fingers keep on clicking to the beating of my heart.''


Alla gillar brudar

Här i mitt hus är det bara super mario som gäller, emma och jag är best. Mammas fina snökakor gör oss sällskap. Vi ska se klart Harry potter och äta Pan Pizza också, fint!!! Imorgon åker vi en runda till stan och fikar och sånt mysigt, jag ska jobba också. Ha en superfin kväll, för de ska vi ha!

Dag 22 - Något som upprör mig

Upprör och upprör, det irriterar mig i alla fall när jag glömmer saker som jag tycker är viktiga och verkligen måstemåstemåste komma ihåg.
Inte heller upprörd, men jag blir alltid ledsen (inte så jag gråter men ändå) när jag bråkar med någon kompis. Eller vem som helst egentligen, usch och fy!
Jag kan faktiskt inte komma på någonting som gör mig upprörd men i alla fall.

Dag 20 – Hur man vinner mitt hjärta

Man måste först och främst vara väldigt social och framåt eftersom jag är ganska blyg. Sen måste man vara snäll och omtänksam, även ganska närgången och mysig. Jag blir glad om man hör av sig ofta och till exempel skickar söta sms. Att vara lång är bara ett plus, men det är liksom.....fint. Han måste vara charmig och det vi ska kunna prata om allt. Det kanske inte var precis detta jag skulle skriva om, men nu blev det så.

Dag 19 - Något jag ångrar

Jag kan faktiskt inte åstadkomma med något inom just detta ämnet. Visst ångrar man saker mest hela tiden, men ändå inget som man liksom tänker på om man säger så.

"I want all of you, for ever, you and me, every day"

Sitter här med min alldeles egna lilla sångfågel! Vi plink-plonkar lite på gitarren, fint! Vår kväll har bestått av sims, super mario, träning och mat! Hon sover här inatt. Fast nej, EMMAFÖRBUD I MITT HUS. Fast nej.

All I needed was the love you gave

Sitter just nu hemma hos sötingen på bilden nedan. Ikväll ska vi bland annat äta vitlöksbröd (MUMS) och säkert titta på någon film. Jag ska bo här, i alla fall över natten, fint!

I saw you in a daydream

Hej! bussen går om en kvart, så jag ska börja klä på mig nu. Först ska jag till tandläkaren för att spänna min tandställning, sen ska jag jobba på Esprit resten av dagen. Efter det åker jag vidare hem till Emma och sover där. Ha en jättebra dag!


We've found something extraordinary.

Sitter med en kopp te och tittar på snygga Jake Gyllenhaal i filmen "day after tomorrow".


I keep forgetting to, Is this how the story goes?

Jag får ursäkta för dålig uppdatering, jag har inte varit hemma på hela dagen. Imorse åkte jag och fotbollslaget till Rödeby för att spela mini-matcher emot KFF. Det gick toppenbra och vi var riktigt duktiga! Efter det åkte jag hem till mormor och morfar och duschade osv. Sen åkte vi in till stan för att köpa julklappar, skönt att vara klar med det! Kvällen blir en myskväll hemma med familjen eftersom jag ska jobba imorgon, spännande! Efter jobbet åker jag till Hässlegården för att sova hemma hos söta emma, fint!


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag kommer inte ihåg någon annan än den senaste, så det får bli den!


Tre bilder från min födelsedag.
Dagen började med att min kära familj väckte mig och jag fick lite presenter, en gitarr bland annat.
Jag åkte till skolan, precis som vilken fredag som helst. Fick en massa gratulationer av massa sött folk!
Efter skolan åkte jag och en kompis in till stan och spenderade kvällen där. När jag kom hem hade jag fått blommsterbud från min dåvarande pojkvän, hur gulligt dom helst!
Eftersom jag fyller år den 30 april så var det flaggor hissade lite här och var. Kungen fyller ju också år då för er som inte visste det.


Everything in between

Falling of the face of the earth - Matt Wertz
Hidden way - Josh Groban

Sturkö nästa..

Nu beger jag mig mot Sturkö för en inomhusmatch mot Kristianopel. Vi fick nyss en guidad rundtur på stället där vi ska bo på i Thailand i februari! Pappas jobbarkompis har sin dator med sig där nere och visade oss vårt hus som vi ska på i genom skype, hur mysigt som helst!


Dag 17 - Mitt favoritminne

Jag har en massa underbara minnen, men ett av de bästa är nog kvällen då jag tältade mer några kära vänner. Vi grillade, gick omkring, pratade om allting och hade jättemysigt! Fy 17 vad jag saknar sommaren.






Dag 16 - Min första kyss

Ligger back med kalendern eftersom blogg.se låg nere igårkväll.


Min första kyss, den fick jag på sommarlovet mellan sexan och sjuan tror jag, de va en söt liten kille som var hemma hos mig nån gång. Det blev tyvärr inget förhållande av del hela, men det var mysigt så länge det varade.
Har nog inget mer att säga om det.


Stay awake with me, i'll be gone soon.

Då var de äntligen jullov. Just nu känns det inte riktigt som om det är jullov, gissar att det tar lite tid att få in feelingen. Avslutningen idag var väl sådär. Ikväll är jag och lillasyster ensamma hemma, i alla fall ett tag. Får väl se om någonting mer intressant händer imorgon. Troligen inte, eftersom jag ska spela match. Hoppas ni får en bättre start på ert jullov än vad jag kommer få! Puss.


As you turn, you take your heart and walk away.


Now you hold my own heart against me.

Hemma igen då. Dagen än så länge har väl varit lite sådär. Provet gick helt bra. Resten av dagen ska jag nog ligga och fundera lite. Nej, men jag ska inte göra något speciellt. Får se om vi bakar lite julgodis ikväll.


Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?

Hej! Nu måste jag börja promenera mot bussen, eller, snart i alla fall. Hinner inte skriva mer just nu. Ha en fin dag!


You make me laugh, you make me shiver, Isn’t that a fabulous scene?

Känns faktiskt som om det kommer att gå bra på morgondagens prov! Bussen går 08.51 imorgon så jag hinner säkert uppdatera lite innan jag åker! Puss på att jag är glad hihioho.


Visst kan man göra fina saker i söjden?


Armbandet har dock Oliver gjort!


TÄVLING

Nu tävlar jag om ett smycke på denna tjejs fina blogg!

Dag 15 - Mina drömmar


Mina drömmar för tillfället innehåller kärlek och sommar, men framför allt värme. På något sätt, vilken värme som helst ungefär. Kanske för att det är så satans kallt ute, inte vet jag. Drömmer lite om en pojk också, han är fin. Undrar om detta är drömmar eller fantasi, lite av varje kanske. Jag har ju faktiskt en dröm om att få hoppa fallskärm också, lite småkonstigt kanske, men det står verkligen på min lista med saker som jag ska göra innan jag dör! Hade ju varit superhäftigt. Och just det, det är väl ingen dröm precis, men jag skulle hemskt gärna vilja färga mitt hår mer rödaktigt, men min mor är inte på min sida när det gäller just det.


I am strong, when I am on your shoulders.

Och så har det gått en skoldag till. Känns som om det aldrig har varit kallare ute. Känner mig deppdeppdepp. Jag vill ha sommar igen. Jag borde inte gnälla. Jag borde plugga. Det gjorde jag förut, i en timme eller något liknande. Jag vill skriva något till honom. Men jag vet inte om jag borde. "borde", vilket jobbigt ord. Jag bara önskar att jag kunde bry mig lite mindre, har annat att tänka på.


This is real so take a chance and don't ever look back.

Ännu en kylig dag, hm. Bussen var ganska sen idag. Sen försov jag mig också. Idag ska teknikuppgiften lämnas in, satsar på VG. Slöjduppgifterna ska också vara inlämnade idag. När jag kommer hem ska jag plugga inför provet imorgon.

You make me wish I had a timemachine.


Hej. Jag kom alldeles nyss hem från Tving kyrka efter en fin konsert. Magnus Carlsson har en underbar röst. Nog om det. Imorgon händer inget kul, skola och plugg. Det mest intresanta som skulle kunna hända imorgon är nog.....nej, inget. Något som fick mig på lite bättre humör var några söta kommentarer från några läsare, sånt uppskattas verkligen jättemycket. Sov gott allihopa, vi hörs imorgon!


Just don't tell me it's to late for me to love you.


Ville bara tipsa er om en gudomlig man, nämligen Josh Groban.
Denna underbara kille har inte bara en fin röst, utan också väldigt fina låtar.
Ni bara måste lyssna! Klick.


Dag 14 - Vad som finns i min väska


Jaha, vad som finns i min väska, detta blir lätt.
Jag använder nämligen väldigt sällan handväska, men jag ska berätta vad som finns i min skolväska.
Måndag, oftast Tisdag, onsdag och fredag har jag idrottskläder i min väska!
Skolböcker finns i väskan alla dagar i veckan, i alla ämnen nästan.
Jag får nämligen plugga relativt mycket på grund av mycket prov och läxor.
I min väska finns även alltid; smink, plånbok, hårspray, tuggummi, läppsyl och ibland så ligger mobilen där. Dock bara när jag inte har några fickor. Väskan på bilden är den jag använder mest händer att jag använder andra också.


but guess what, you ain't no angel.

Hejhej, för tillfället så sitter jag i skolan med Daniella och Hampus.
Vi har Svenska och ska skriva en novell. Jag måste gå lite tidigare från skolan idag
eftersom jag ska iväg. Vet inte riktigt om jag hellre hade varit kvar i skolan.
Nej det hade jag nog inte. Ha en fortsatt bra dag!

It's funny how it's possible for people that once were so close, to drift apart so easily.






GODNATT.

Save your heart for someone who cares....





The truth is...er hide beacuse we want to be found,
we walk away to see who will follow,
we cry to see who will wipe away the tears,
and we let out hearts get broken to see who will come and fix them.



Dag 13 - Min vecka

Måndag - Jag gjorde väl inget särskilt i måndags, gick i skolan osvosv.
Tisdag - Gick i skolan, tränade på Sturkö. Sov hos Julia.
Onsdag - Gick i skolan, åkte till stan.
Torsdag - Flexibel studie, inget mer.
Fredag - Gick i skolan, letade praoplats, sov hos Daniellahoe med Ebba och lyssnade på smurfhits bland annat.
Lördag - Emmas pappa hämtade mig på morgonen för en träning på Sturkö igen. Emma följde med mig hem och vi stack hem till Olivia för lite julmys. Hon sov hos mig.
Söndag - Vi spelde DM i Kallinge och kom tvåa. Vi tittade på Luciatåg, Emma sov hos mig igen.

Detta är väl en vanlig vecka för mig, inte så spännande vardag. Men därmot toppenhelger.


A long time ago, in a galaxy far, far away....


Dagen har varit konstig och tråkig på alla sätt och vis. Först så kan man säga att jag och emma missar bussen och kommer lite för sent till luciatåget, eller kanske inte sent men i alla fall efter alla andra. Sen så har vi bara tråkiga lektioner på Måndagar. Sen åker vi in till stan och letar praoplats, visserligen så hittar jag en direkt men det var ändå jobbigt. När jag kommer hem tar jag sönder mitt halsband som pappa visserligen lagar igen men det var ändå tråkigt. Nu så måste jag plugga även att det känns som om det finns tusen andra saker som är viktigare att göra. Usch jag tycker inte om någon eller någonting för tillfället. Sen blir jag sur för att jag är så blyg och inte vågar prata med den person som jag egentligen helst av allt vill prata med. No more words. 


Dag 12 – Min familj

Eftersom jag redan har berättat om mina syskon ska jag skriva lite om mina föräldrar!


Här har vi alltså mina fina föräldrar!
Min pappa, Jörgen, en en riktig tuffing. Han tycker om att retas med mig och detta uppskattas inte alltid. Han är väldigt rolig men har ganska torr humor. T.ex. som att när han svarar i telefonen, säger han kanske " Hallå det är Kent-Agent" eller något annat skojigt! Han är någon slags chef på Kockums och spelar fotboll på måndagar! Han brukar få hämta mig efter mina träningar i Ramdala också, vilket jag däremot uppskattar enormt mycket!Han lagar också väldigt god mat. Han är världens bästa pappa, jag älskar honom.

Min mamma, Camilla, är helt wonderful. Hon är en sån mamma man verkligen kan prata om allt med. Detta uttnytjar jag så mycket jag bara kan! Hon jobbar som lärare och är därför väldigt duktig på bland annat svenska och SO. Hon har väldigt fint, långt och mörkt hår som ser ut ungefär som mitt. Min mamma och jag har ungefär samma smak på kläder, eller hon vet vad jag tycker om osvosv, därför är det lätt att shoppa med henne. Mamma här väldigt fina, blå ögon som folk säger att jag har fått ifrån henne, det gillas. Det går inte att hitta en bättre mamma än henne, jag älskar henne.


Dag 11 - Mina syskon

Jag ligger lite efter med julkalndern, därför öppnar jag tre luckor idag.
Jag har en lillasyster och en lillebror. Jag börjar att berätta lite om Mathilda.


Mathilda till höger.
Mathilda är min älskade lillasyster, hon är 11 år gammal, alltså född 1999. Hon går i femte klass och börjar nästa år på samma skola som jag. Hon spelar fotboll på fritiden i Hasslö GoIF, vilket jag också gjorde förut. Hon är supersöt och nästan alltid på bra humör! Med henne kan jag prata om det mesta och helt enkelt vara mig själv, hoppas hon känner detsamma. När vi har tid händer det att vi hittar på något tillsammans. Men hon umgås extremt mycket med sina kompisar så tyvärr, så hädnder det inte så ofta. Vi bråkar inte så ofta längre, men det händer ju också. Puss på dig lillasyster!

Fortsätter med monstret på bilden under.

Min kära lillebroder! Han heter Noah och är 7 år gammal. Han är underbar! (oftast) Världens sötaste lille kille. Han är supergo, vild, men även väldigt retfull. Han spelar fotboll och dansar streetdance. Han går i första klass på Hasslöskolan och har en massa kompisar som är här och leker mest hela tiden. Det händer ganska ofta att vi hittar på något. Som att spela spel, köpa glass (mest på sommaren) eller att ha krig på något sätt. Han tjatar även om att han vill gå på bio, så det blir det troligen någon helg snart. Puss lillen!


In your head, zombie.


Från förra året.
Dagen har bestått av fotboll, maaaaaaaaaaaat och sömn, fint! Fotbollen kunde gått bättre men, RAMDALA<3 Vi var bra! Snart ska jag och Emma gå och titta på min lillasysters luciatåg, vi ska köpa godis också. Hon sover här inatt också, awesome!


Dag 10 - 10 låtar som får jag att känna mig på 10 olika sätt


Kär var det sista jag ville bli
- Den låten kan göra mig otroligt ledsen.
Singel och sökande - Den här låten gör mig glad och har alltid gjort!
Fireflies - Denna låten får mig att sakna förra året, om man säger så. Det var fint.
Ramlar - Den här låten gör mig taggad, och väldigt glad!
Here comes the sun - Denna låten påminner mig om en pojk, så den gör mig lite sorgsen.
They'll never know - Den låten får mig att tänka tillbaka på slutet av sexan/början av sjuan. Det var också fint.
Underneath your clothes - Denna låten får mig att sjunga, haha!
I'm on a boat - Den låten påminner både mig och emma om fyra fina killar från Oskarshamn
Fest hos mig - En låt som vi lyssnade sönder i sexan, fjortisperioden.
Dum av dig - Denna låten gör mig galen, extremt lycklig.

Speak for yourself.


Hej! Jag och emma kom nyss hem från träningnen. Igår var jag hemma hos della och hade inte tid för att blogga, vi gjorde helt enkelt annat. Som att lyssna på smurfhits och låtar från när vi var små. Snart beger vi oss mot Olivias hus för att göra julgodis, fint! Ha en fin dag.


Trains and sewingmachins, all those years, they were here first

Shallow bautiful people - Neverstore
Donnie karko - Sience our first guitar
Heart skipped a beat - The xx
Hide and seek - Imogen heap
Don't dream it's over - Crowded house
Oh how I hate this town - Isak Strand
The man who can't be moved - The script

Dag 09 - Min tro


Jag har faktiskt ingen religös tro alls. Visst, jag är döpt och håller på att konfimera mig men tror inte på någonting inom religion. En sida av mig hatar religion, tänk alla människor som blir nedtryckta på grund av kön, ålder, ras osv. Det är ju faktiskt oftast på grund av deras religion.
Den enda gud som finns i mitt liv är Håkan Hellström.


My head says, "Who cares?" But then my heart whispers, "You do, stupid...."


Hej folket! Haft en bra dag än så länge?
Det har jag, jag älskar torsdagar.
Jag har nu skrivit klart novellen, den blev helt okej.
Jag har pluggat både NO och SO också.
Det ska jag göra resten av kvällen också.
Fast först ska jag dricka en kopp te.


Fråga&Svar.

Q: vad ska ni skriva om? :)

A: Jag gissar att du menar vad novellen ska handla om, och rubriken ska vara "Vägen till vuxenlivet".


Everything will be alright in the end. If it's not alriht, it's not the end.


Godmorgon! Nu hade jag tänkt börja med dagens uppgift som troligen är att jag ska skriva på min novell. Det går riktigt bra än så länge! Kanske lägger ut hela novellen här på bloggen sen? Ha en fin dag allihopa!


Moving on is simple. It's what we leave behind that's hard.


Jag har pluggat i stort sätt hela kvällen. Inte okej. Jag förstår verkligen ingenting. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, morgondagen spenderas hemma pga flexibel studie. Finns alltid på telefonen!
Ni får ha en fortsatt bra kväll.


Never give up on anybody, miracles happens everyday.






Dag 08 – Åtta saker om mig själv

Då öppnar vi nästa lucka!



1. Jag har väldigt lätt för skolan, men det händer att jag inte utnyttjar det.
2. Jag älskar Håkan Hellström, och ska gå på hans vårkonsert i April.
3. Jag tycker väldigt mycket om vinterhalvåret! Snö, fina kläder, mysiga filmkvällar. Mhm!
4. Jag har fräknar på sommaren, lite mindre på vintern.
5. Jag har hela fyra bästa vänner. Och en massa andra vänner!
6. Jag får panik när jag är stressad, därför går jag upp väldigt tidigt om morgonen.
7. Jag har ofta ganska svårt för att fatta beslut.
8. Jag har många släktingar här på Hasslö.


8 december 2010 09.41

Hej! Jag hade inte tid att skriva något igår, jag hade träning mellan halv sju och nio. När jag kom hem och var klar var klockan halv elva, då var jag trött och somnade. Nästan då i alla fall. Just nu sitter jag i skolan med Daniella, Isak och Max och skriver om åskledaren. Jag slutar 15.20, då åker jag till stan med min mor och handlar lite julklappar. Ha en bra dag!

Dag 07 - Min bästa vän.



Jag har många vänner, bekanta osv. Men hm, min bästa vän, Det måste vara Daniella! Jag träffade henne för första gången på Hasslöfestivalen för lite mer än två år sedan. Två och ett halft mer exakt! Vi hade smsat lite innan det, även pratat lite på msn. Hon var väldigt glad, rolig och sprallig. Det sitter kvar än idag! Jag kan prata med denna tjej om allt möjligt och hon betyder extremt mycket för mig. Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan henne. PUSS!


If it's meant to be, it's meant to be, no matter how long it takes.




So where did i go wrong?

Fix me - Five times august.
Kiss and tell - You me at six.

Mer fin musik.


En fantasi som aldrig blev verklighet.


Hemklickad!


There's no sound.


Dag 06 - Min dag

Dagen började med att jag i sömnen ställde om alarmet, vilket gjorde att jag gick upp lite senare än vad jag skulle ha gjort. Jag gick och plattade håret och dekorerade ansiktet. Jag åt en macka också. Jag började traska till bussen vid ca tjugo i sju. Jag tror jag somnade på bussen. När jag kom till skolan var första lektionen idrott och jag skulle redovisa min RTM-uppgift. Det gick superbra och jag fick MVG. Efter det hade jag Svenska, NO, SO, Engelska och Matte. Jag slutade klockan tre och åkte därefter in till stan och hämtade min mobil som Erik har lånat. Bussen hem gick tjugo över fyra och nu sitter jag här hemma, hungrig som jag vet inte vad.


it's time to take a risk, sweetheart.




Såhär kan det se ut när vi bakar pepparkakor!


Don't listen to the world, they say we're never gonna make it.






Dag 05 – Definitionen av kärlek


Det är svårt att förklara definitionen av kärlek. Den svåraste frågan hittills. Men kärlek för mig i grunden handlar nog om trygghet. När man just blir kär är man ju nästan lite knäpp. Man gör saker man egentligen inte tänkt göra. Man går runt hela dagarna (och nätterna) och tänker på en person som får ens ben att skaka och ens mun att le tills man får ont i käken. Ibland har man otur och hamnar i något som kallas olycklig kärlek, det suger, men det går över även om det kan ta en väldans tid. När man har tur så blir man kär i någon som är lika kär tillbaka och då är det ju helt fantastiskt, den där första månaden går man på något slags kärleksknark. Man kan stå och diska och tycka att det är kul, skolan blir enkel och allt som kändes tungt innan ljusnar upp. Plötsligt kan någons brister vara så otroligt charmiga och fina. Det pirrar i magen och man kan inte få nog av att röra vid varandra eller se på varandra. Det är ju så nytt och spännande. Allt är verkligen som på rosa små moln. Men när den där "nykärheten" är förbi och ett starkare band skapas, man blir två. Då man kan lita på varandra och man inser att man kan bli uppfångad då man faller och fånga upp någon tillbaka. Man tar sig igenom lycka och sorg tillsammans. Även om allt inte är nytt längre så har kärleken inte svalnat utan den har utvecklats och blivit ännu starkare. Då skapas en trygghet som jag tror är bland det bästa man får i livet. Jag tror inte att man får uppleva den kärleken många gånger i livet men det är också det fina, för då är det så otroligt stort när den kommer. och det är min definition av kärlek. Och som någon frågade, så har jag lånat denna text av en annan bloggare eftersom jag idag har varit så insprationslös och inte kunnat komma på någonting att skriva.

Everything happens for a reason.


Nu bär det av mot kyrkan för ännu en gudtjänst!
Dagen kommer nog spenderas med pepparkaksbakning.

Memories are what warms you up inside, but also what tear you apart.


Jag är världens lyckligaste.
Min systemkamera är nu beställd.
Åh. Underbart.


Man måste ta risker för att finna lycka.


Dag 04 - Min passion

Funderade länge på vad min passion skulle kunna vara, jag tror det finns olika slags passioner. Min största passion i livet är nog kärleken, det är ju det finaste man kan få och ge. Att få vara bland människor jag älskar, det är nog den absolut renaste passionen. Men sen finns det ju passionen för mina hobbys och intressen och det som då kommer upp i mitt huvud är:
-Fotboll, som jag alltid har mått bra av.
-Musik i olika former, jag älskar det.
Det är nog min passion.


my eyes remain intact but my heart is crying.


Hej kidz! Jag kom nyss hem från en en dag full av snack om jesus, lite thaimat och kalla fötter! Ja, jag har ju varit på konfirmationsdag i Nättraby. Dock inte så roligt eftersom jag inte kände en ända i min grupp. När vi var klara där åkte jag och Olivia vidare till stan för att äta thaimat, underbart gott alltså. Vi träffade även ludwig en stund. Snart tänker jag öppna lucka fyra, undrar vad jag ska skriva om ikväll?


Vi träffades liksom på chans, på nåt sätt ramla vi in i varann.

Jag trodde de skulle bli lätt, allt känns så hopplöst svårt.
Mina tankar flyger omkring mina tårar faller ner från min kind.
Att lyssna på dina ord som säger att jag inte ska vara rädd. 
Är något väldigt svårt när jag vet vad som finns.
De skrämmer mig så att jag inte kan få dem att förstå. 


Jag är så otroligt glad att jag känner Felicia Olsson!
För du får mig alltid att mår bra, även idag.
Jag älskar dig!


/ En fin vän.


123




Tre bilder från årets höjdpunkt! Åh vad jag tycker om min lilla kontaktgrupp.


Underbara Jay Smith.


Dag 03 - 5 saker jag tycker om med mig själv respektive inte tycker om

Då öppnar vi nästa lucka, ikväll ska jag berätta lite om saker jag tycker om och inte tycker om hos mig själv.

5 saker jag tycker om hos mig själv.
- Jag är oftast glad och på bra humör.
- Jag har långt hår, det tycket jag om!
- Jag har blivit ganska bra på att gå i högklackat.
- Jag är oftast både morgonpigg och kvällspigg.
- Jag är omtänksam och bryr mig otroligt mycket om mina vänner och andra jag tycker om.

5 saker jag inte tycker om hos mig själv.
- Jag är otroligt lat.
- Jag är inte så bra på att ta tag i saker, till exempel att börja plugga.
- Jag är ganska blyg när det finns människor jag inte känner omkring mig.
- Jag har väldigt svårt för att bestämma mig för vad jag ska ha på mig.
- Jag har inge vidare självförtroende.


WE EAT NEW PROBLEMS FOR BREAKFAST


Hej, jag är precis hemkommen från årets fotbollsnatt.
Min mentorsgrupp kom på andra plats, duktigt jobbat!
Jag är dock inte sovit någon längre tid på över ett dygn.
Så snart faller jag nog in i någon slags djup sömn,
och vaknar framåt kvällen. Ha en fortsatt bra dag!
jag uppdaterar mer senare.

STARS ON TUMBLR.





Några favoriter från November.


Vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till.

  • Packa - check!
  • Raka benen - check!
  • Städa - check!
  • Leta upp mina nycklar - check!
  • Diska - check!
  • Byta kläder
  • Göra mig iordning
  • Fixa mat
  • Äta hos farmor
  • Köpa godis


Ja, då var jag nästan färdig för att bege mig in mot stan och en natt full av fotboll och trevligt folk!
Ni får ha en fortsatt bra dag och en fin kväll allihopa!

 


BLOGLOVIN

följ min blogg via bloglivin!


Dag 02 - Min första kärlek

Det känns att skriva om detta för tillfället.


From scratch, begin again, but this time as "I" and not as "we".


GODMORGON! Nu ska jag börja på flexiblan som idag handlar om NO.
Den ska bara ta tre timmar eftersom att fotbollsnatten är inatt!
Awesome, heja drake!


Något att lyssna på när kylan därute tar över

The new boy - Mando diao
How we walk - Mando diao
If I don't live today, Then i might be here tomorrow - Mando diao


To catch a falling star.



det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
för långsamt, för snabbt men aldrig i takt
vi vill ju bara andas


.

Hjärnan säger att det är nog dax att släppa taget nu, hjärtat vet vad det vill, ta den krångligaste vägen. Aldrig ge upp. Inte på oss.

Dag 01 - Presentera mig själv.

Som lovat, så börjar jag med denna "utmaning" idag!


Jag kan ju börja med att jag heter Felicia, om någon har missat det. Jag är 14 år gammal och bor på en liten skitö utanför Karlskrona! Jag går på friskolan Galären med Hälsa och Idrott som inriktning. Enligt mig är jag en glad, snäll tjej som ibland har lite svårt att ta svåra beslut. Oftast sånt som vad jag ska ha på mig eller när jag ska gå upp på morgonen.


Fotbollen tar upp ganska mycket av min lediga tid eftersom jag bor lite avlägset från typ allt. Detta gör att jag ofta får sova hos kompisar, vilket visserligen inte gör något, det är bara trevligt! Men ibland kan det bli för mycket med skolan och så. Jag tränar i Ramdala IF med världens bästa tjejer!


När jag inte spelar fotboll eller går i skolan, spenderar jag ganska mycket tid med mina vänner och familj. Ni är helt underbara allihopa, hoppas ni tar åt er av det. Eftersom jag går i åttonde klass så har jag även ganska mycket läxor att göra, även prov och sådant att plugga till. Just det, jag spelar gitarr också, men jag "självlär mig", jag går alltså inte på några lektioner.

Hoppas att ni fick veta allt ni ville veta, annars är det bara att säga till!


But oh, now I'm just staring at the mess I made .


Godmorgon, idag är jag hemma på grund av sjukdom.
Eller, förkyldning. Mamma är också hemma idag eftersom
hon är ledig på onsdagar, så vi ska nog mysa med film osvosv.
Vi ska även baka pepparkakor lite senare.
Jag började på en "decemberlista" inatt, mycket fint.
--->Decembermusik<--- Ha en bra dag allihopa!


RSS 2.0